Szabad a gesztenyemasszát melegíteni?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy eltarthatóság szempontjából befolyásol e valamit, ha felmelegítem, esetleg összefőzöm a gesztenyemasszát valamivel.2013. szept. 10. 01:10
1/7 anonim válasza:
Nem tudom milyen eltarthatóságra gondolsz, de a gesztenyés bejglinél például sütöd a masszát, a gesztenyekrémlevesnél főzöd.
2/7 anonim válasza:
Karácsony táján szoktam gesztenyekrémlevest főzni masszából, gesztenyés hústekercset sütni.Soha nem okozott még problémát.
3/7 A kérdező kommentje:
A környezetemben azt mondták, hogy pár nap alatt megsavanyodik a püré. Ezek szerint a hőkezelés - mivel kinyírja a mikrobákat - ennek is jót tesz. Köszönöm a válaszokat!
2013. szept. 11. 01:26
4/7 anonim válasza:
A hozzáértők jól lepontozták a válaszomat,pedig tapasztalatból írtam, és privátban a receptet is elkérték...
5/7 A kérdező kommentje:
Ez legyen a legnagyobb problémád az életben! :-)
2013. szept. 12. 01:00
6/7 anonim válasza:
Kedves kérdező, majd, ha a Te válaszodra is így reagálnak mások, Neked is más lesz a véleményed.
Szerencsére valóban nem ez a legnagyobb problémám...
Én Neked válaszoltam, te pedig inkább kioktattál. Köszi.
7/7 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló! Egyrészt nem oktattalak ki, másrészt meg van egy rublika a "Ha kommentet írsz, tartsd be a következőket: stb..." az üzenet küldés alatt, amit jó lenne, ha te is elolvasnál... Részemről ezt a vitát lezártnak tekintem.
2013. szept. 13. 00:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!