Vérfoltos volt a tojás, a fehérjébe belecsusszant egy pici a véres részből. Most dobjam ki a 8 tojásfehérjét, vagy ha jól megsütöm, akkor semmi baj nem lesz tőle?
Figyelt kérdés
Mindig ugyaninnen veszek tojást, és mindig szépek és frissek, fiasok általában, de az csak egy 2 mm-nyi pötty (nem vér). De ez rendes vér volt a sárgája és a fehérje között.2013. szept. 8. 20:26
1/6 anonim válasza:
nem tudod kikanalazni?vagy már elkezdtél sütni?
2/6 A kérdező kommentje:
Próbáltam de hát a tojásfehérjéből elég nehéz bármit is kikanalazni, nagyon enyhén de benne maradt. Csak azért parázok, mert terhes vagyok, meg gyerekes vendégek is kapnak belőle. Tehát arra lennék kíváncsi, hogy nem valami sütés után is megmaradó fertőző cuccra utal-e a dolog vagy csak egy csepp vérről beszélünk?
2013. szept. 8. 20:34
3/6 anonim válasza:
Hát ha nem tudod kiszedni belőle,én nem ennék belőle az tuti :/
4/6 anonim válasza:
Szerintem, ha sütöd, akkor, ha van is benne baktérium,csíra, a hő hatására elpusztul.
5/6 anonim válasza:
A 4 - esnek igaza van. Hőkezelės közben minden baktérium elpusztul.
6/6 A kérdező kommentje:
Oh, köszönöm a válaszokat, én is így gondoltam, de ez még tegnap este volt, és nyert a para, kiborítottam a fehérjét (8 fehérjét!!! :( ) és puding lett a sárgájákból, ami viszont szuper-finom lett :).
2013. szept. 9. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!