Virsliből és tojásból összeüthető ételek?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy van-e valami "titkos" receptetek, amit megosztanátok velem :) A helyzet az, hogy kezdő háziasszony vagyok (ha lehet így nevezni:). A páromnak szoktam főzni, és sűrűn esznek virslit vagy tojást(mondván, hogy gyors és egyszerű), ezért érdekelne, hogy tudtok-e valami fincsi ételt ezekből a hozzávalókból. (persze, nem csak ezekből..:) Előre is köszönöm!2013. aug. 21. 18:15
1/11 anonim válasza:
Ham and eggs
Sült virsli
Tojás rántotta bele sült sült virsli karikával
3/11 anonim válasza:
Leveles tésztából virslis roló, vagy virslis batyu. ez utóbbi szezámmaggal megszórva. mindegyik persze lekenve egész tojással.
igaz semmi titkos nincs benne, de nagyon finomak.
4/11 anonim válasza:
Lecsó, sok virslivel, tojással.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat :) Ha eszetekbe jut még valami akkor szívesen várom. Mentek a zöld kezek :)
2013. aug. 21. 18:26
6/11 anonim válasza:
Kiflit bevágod, közepét kiszeded, mintha hot dog lenne, és virslit raksz bele! Szorosan kivajazott tepsibe egymás mellé teszed, sózott tejjel meglocsolod, majd reszelt sajttal megszórod a tetejét, és kis vajdarabkákat is rakhatsz rá! Forró sütőbe tolod! Egyszerű, finom, ropogós!
7/11 A kérdező kommentje:
wáó! ez az utolsó nagyon jól hangzik! és egyszerű is! :) ilyesmire gondoltam. köszönöm szépen! :)
2013. aug. 21. 20:00
8/11 anonim válasza:
angolszendvics szerűség, egyszerű: a kenyérre vékonyan vajat kenek, azután egy picivel több mustárt. közben sütök rántottát, ebbe mehet a virsli, én szoktam belerakni hagymát is. utána egy 10 percre bedobom a sütőbe, kiveszem, ha van, akkor szórok rá sajtot. az én párom nagyon szereti.
9/11 anonim válasza:
Bundas kenyer,siman,sajttal vagy sonkaval toltve, bundas kalacs edesen,lekvarral, omlett sajttal,magaban,zoldsegesen,felvagottal,virslivel vagy gombaval, tukortojas baconnel, hot dog, sult virsli,fott virsli, sajtos.bundaban sult virsli, virsli leveles tesztaban.
10/11 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek! :)
2013. aug. 22. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!