Virsliből és tojásból összeüthető ételek?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy van-e valami "titkos" receptetek, amit megosztanátok velem :) A helyzet az, hogy kezdő háziasszony vagyok (ha lehet így nevezni:). A páromnak szoktam főzni, és sűrűn esznek virslit vagy tojást(mondván, hogy gyors és egyszerű), ezért érdekelne, hogy tudtok-e valami fincsi ételt ezekből a hozzávalókból. (persze, nem csak ezekből..:) Előre is köszönöm!2013. aug. 21. 18:15
11/11 anonim válasza:
Hahó! Én vagyok a hot dogos tepsis történet! Ma nézegettem a receptjeimet, hogy holnap mit főzzek, és a mentettek közt volt mégegy amiröl eszembe jutottál! :-) hátha ez is bejönne a családnak! Hét szelet kenyeret egy kiolajozott tepsibe leraksz! Egy nagy pohár tejföl, 3-4tojás 4 gerzd fokhagyma, só, bors, összekevered, leöntöd a kenyereket, vastagon megszórod sajttal, pirosra sütöd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!