Paradicsombefőttet újradunsztolni?
Figyelt kérdés
Amikor készítettem (20 percig gyöngyözve forró vízben álltak a tűzhelyen), a víz ledobta az üvegekről a tetőket... Fólia volt alattuk, de nem legumizva, csak rátéve, nem tudom, ment-e alájuk a vízből. Már kihűltek, dunsztoljam újra őket friss fóliával, vagy csak rakjak rá még egy réteget? Tartósítószer, cukor, semmi nincsen benne. Nem szeretném, ha ki kellene dobnom...2013. szept. 2. 15:34
1/2 anonim válasza:
Nem kell újrafőzni, ha esetleg ment is bele minimális víz az steril volt.folpackozd le, nem kell rá gumi, és úgy csavard rá a tetejét.
Mi mindig szárazdunsztba szoktuk tenni a befőzött paradicsomot.
a lezárt hűtőbox is kiváló alkalmatosság száraz dunsztolásra.
2/2 doboszoli válasza:
Tippem:
Forrald fel újra egy edényben, majd forrón merd az üvegekbe, zárd le és irány a hűtőtáska, vagy a "pokróc, párna , dunyha "szárazgőz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!