Tátra csúcsa sütit készítettem, a krém túl lágy lett.10 percig kellett turmixolni, addig csináltam. Lehet, hogy tovább kellett volna?
Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 12:53
1/3 anonim válasza:
Teljesen hűtőhideg volt a tejszín, mikor elkezdted fölverni? Hullalát használtál, vagy sima tejszínt?
2/3 A kérdező kommentje:
Hulala tejszínt használtam, viszont nem volt hűtő hideg, hanem langyos. Ez lehet a baj?
2009. okt. 30. 18:42
3/3 anonim válasza:
szerintem igen - de a Hullala nagyon klassz - ha most berakod a lágy krémedet a hűtőbe és hidegen újra felvered robotgéppel, akkor jó lesz
ha valami miatt még így sem jó, akkor meg lehet menteni beleszórt tejszínhabporral vagy hidegen keverhető vaníliás pudingporral (Aranka vagy Gála), amivel tovább kevered egy pár percig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!