Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szóval (tini vagyok) a szüleim...

Szóval (tini vagyok) a szüleim elmentek külföldre már több napja. Csináltak háromféle kaját amiből 1-et megettem. A másik kettőt nem szeretem. (Tesómmal megetettem) Éhes vagyok. Mit egyek?

Figyelt kérdés
Normális válaszokat. Sós ételt ennék édeset egyáltalán nem. Nagyon válogatós vagyok úgy,hogy főttételeket ne írjatok. Inkább olyat ami egyszerűen és gyorsan elkészíthető. GYORSAN! Éhes vagyok!

2013. aug. 24. 17:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Remélem jóllaktál tegnap valamivel.De azért legközelebbre egy tanács: Itt kérni szokták a tippeket, ötleteket a kérdéseket olvasóktól és nem parancsolni..."GYORSAN ! Éhes vagyok!"Az éhség nem ok az illetlenségre, a stílustalanságra...

Bár, ez valószínű nem normális válasz számodra, de sebaj, akkor is elolvasod, és hátha ragad rád valami...

2013. aug. 25. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!