Milyen liszt kell ebbe a sütibe?
2009. okt. 30. 09:49
1/6 anonim válasza:
mindegy.ha egészségeset akarsz tehet bele fele fele arányban teljeskiőrlésü és finom lisztet,de a rétesliszt is jó,attól omlós lesz a tészta
2/6 anonim válasza:
A finomliszt jobb minden vajas tésztához.
3/6 anonim válasza:
Teljes kiőrlésűt ne tégy bele,mert a tészta nem lesz jó.Tapasztalat.Nagyon sokat sütök,ezért tudom.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. okt. 30. 10:06
5/6 anonim válasza:
első hozzászóló vagyok,én is nagyon sokat sütök és mindig használok teljes kiőrlésü tésztát,teljesen jól lehet dolgozni vele.a finolsiztben pedig nincsen semmi tápanyag.
6/6 anonim válasza:
A finom lisztben több a tápanyag,mint a korpában.Ezt csak azért találták ki,mert a malmok a korpát is elakarják adni.AÍzelőtt a sertéstartók a korpát a moslékba keverték.Az Únió nem engedi a moslékot adni a disznóknak,így nem vesznek korpát sem.A malmok pedig elakrják adni.Aki egészségesen akar enni,az ehet búza és rozslisztet( akár csak az őseink ) és ha elég zöldséget,gyümölcsöt,tejterméket eszik,eleget mozog,akkor korpa nélkül sem fog elhízni és az emésztése is rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!