Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi kell a jó hamburgerbe?

Mi kell a jó hamburgerbe?

Figyelt kérdés
pl: húst veszitek /ha igen milyet ?/ vagy csináljátok ?
2013. aug. 22. 18:54
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
marha darált húsból az igazi.
2013. aug. 22. 18:57
 2/5 anonim ***** válasza:

Darált marha hús :Általában marha nyakat veszek az nem olyan száraz : 2 szer daráltatom le . A darált marha húshoz ,kevés olajon lepiritott hagymát ,só ,bors ,és kevés füstölt paprikát teszek : jól összekeverem serpenyőben kevés zsíradékon megsütöm :

A hamburger amit én szeretek : Zsemle a sült hús zsírjában kicsit megpiritva : zsemlére saláta,kevés vegyes vágott savanyúság sajt ,BBQ mártás lila hagyma ,tükör tojás ,sült csirke máj a hús majd a hús tetejére száritott piritott hagyma ,és jó sok kechap ,majd rá zsemle tető :

2013. aug. 22. 19:03
 3/5 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

@19:03

Jézusom, mekkora szád van neked??? :-D

2013. aug. 22. 19:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Mindenbol minosegit vegyel,egyebkent ilyen utcai gejl lesz. Szezammagos buci,nem tul edes,picit megpiritva, marhahuspogacsa,ezt te is elkeszitheted de lehet minosegi keszet is kapni, szoszok, szerintem a bbq a legjobb, lapkasajtok, bacon ha szereted, izles szerint zoldseg,esetleg kaposzta vagy csalamade,de ez is izles dolga. En nem szeretem a hust,de a baratom idonkent osszedob egy megaburgert edzes utan:)
2013. aug. 22. 21:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Marhahús vagy sertéshús. Ha marhahús akkor egy kis faggyú is kell bele. Sütésnél darált marhahús, só, bors. Formázás és kisütés. A hamburgerbe ezt szoktam tenni. Hús, sajt, hagyma, lila vagy vörös, saláta levél, uborka, paradicsom, ketchup, majonéz, mustár. De 1000 féle variáció lehetséges! :)
2013. aug. 23. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!