DR. Oetker csokoládés tortakrém! Probáltátok? MIlyen? Elég sűrű, hogy disziteni is lehessen vele a tortát? Egy tortához elég egy krém vagy inkább kettőt vegyek?
Figyelt kérdés
Sütivarázshoz kapott maci formába csinálom a piskotát2013. aug. 21. 16:34
1/3 anonim válasza:
Én nagyon szeretem, tökéletesen megkeményszik mixerzés közben (ajánlott a 5-6 percnyi mixerezés). Vegyél kettő, egy nem elég általában :)
2/3 burayldi válasza:
Én csalódtam, mert a zacskón lévő kép alapján vajas tortakrémet vártam volna, ez inkább csokimousse.
3/3 anonim válasza:
nekem az állagával nem volt bajom, viszont az íze.... az csalódás volt a megszokott csoki-ganache krémhez képest... pedig valami olyasmit vártam volna a csomagoláson levő kép alapján, de volt valami furcsa mellékíze az egésznek, és közel sem volt olyan csokoládés, mint amilyenre a szép sötét színe alapján számítana az ember... igaz, hogy pillanatok alatt elkészül, ha gyorsan kell összedobni valamit, de a hagyományos ganache tortakrém (csokoládé-tejszín kombó) ízét senki ne várja ettől, mert csalódni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!