Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Jól csinálom az ételt?

Jól csinálom az ételt?

Figyelt kérdés

Tócsni készítési "praktikákat" szeretnék kérni:) Ti hogy csináljátok?

Én kezdem a krumplival: 1kg (reszelve természetesen)

liszt.. 4-5 ek

só: fél ek

ételízesítő: fél ek

tojás: 2db felverve

fokhagymapor/fokhagyma : egy csipet/2 gerezd (attól függ mi van itthon)

vöröshagyma: 1 fej (apróra vágva)

>ezeket összekeverem, enyhén folyós állagúra hagyom, teszek bele egy evőkanál olajat:

majd evőkanállal merek a keverékből és forró olajba aranybarnára sütöm mind a kettő felét.. a forró "érmékre" tejfölt és sajtot teszek. (ha van kéznél, ha nincs az sem baj, natúran is nagyon finom, esetleg köretként fogyasztva, húsok mellé)


2009. okt. 28. 23:30
 1/3 bibi05 ***** válasza:
Igen jó, én is így csinálom, annyi külömbséggel, hogy én pirospaprikát is teszem bele, meg mi mindig natúran esszük.
2009. okt. 28. 23:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Erre felé nem szoktak vöröshagymát tenni bele,.

viszont mi borsot teszünk bele..hmm..nagyon finom így.

ja és mi is natúran esszük..

2009. okt. 29. 01:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
ÉN NEM SZOKTAM A TÉSZTÁJÁBA VEGETÁT RAKNI,MERT SZERINTEM AZ FELESLEGES....,HANEM TEJFÖLLEL SZOKTAM LAZÍTANI A TÉSZTÁT...PRÓBÁLD KI...JA ÉS A TOJÁSNAK IS CSAK A SÁRGÁJÁT TESZEM BELE, MERT A FEHÉRJE KEMÉNYÍTI A TÉSZTÁT, DE VOLT MIKOR TOJÁS NÉLKÜL CSINÁLTAM ÉS ÚGY IS NAGYON FINOM VOLT.
2009. nov. 5. 17:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!