Jól csinálom az ételt?
Figyelt kérdés
Tócsni készítési "praktikákat" szeretnék kérni:) Ti hogy csináljátok?
Én kezdem a krumplival: 1kg (reszelve természetesen)
liszt.. 4-5 ek
só: fél ek
ételízesítő: fél ek
tojás: 2db felverve
fokhagymapor/fokhagyma : egy csipet/2 gerezd (attól függ mi van itthon)
vöröshagyma: 1 fej (apróra vágva)
>ezeket összekeverem, enyhén folyós állagúra hagyom, teszek bele egy evőkanál olajat:
majd evőkanállal merek a keverékből és forró olajba aranybarnára sütöm mind a kettő felét.. a forró "érmékre" tejfölt és sajtot teszek. (ha van kéznél, ha nincs az sem baj, natúran is nagyon finom, esetleg köretként fogyasztva, húsok mellé)
2009. okt. 28. 23:30
1/3 bibi05 válasza:
Igen jó, én is így csinálom, annyi külömbséggel, hogy én pirospaprikát is teszem bele, meg mi mindig natúran esszük.
2/3 anonim válasza:
Erre felé nem szoktak vöröshagymát tenni bele,.
viszont mi borsot teszünk bele..hmm..nagyon finom így.
ja és mi is natúran esszük..
3/3 anonim válasza:
ÉN NEM SZOKTAM A TÉSZTÁJÁBA VEGETÁT RAKNI,MERT SZERINTEM AZ FELESLEGES....,HANEM TEJFÖLLEL SZOKTAM LAZÍTANI A TÉSZTÁT...PRÓBÁLD KI...JA ÉS A TOJÁSNAK IS CSAK A SÁRGÁJÁT TESZEM BELE, MERT A FEHÉRJE KEMÉNYÍTI A TÉSZTÁT, DE VOLT MIKOR TOJÁS NÉLKÜL CSINÁLTAM ÉS ÚGY IS NAGYON FINOM VOLT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!