Hányszor eszik főtt ételt és hányszor kenyeret egy év körüli babád? Jó ahogy én csinálom?
7 körül reggeli: 1,5 dl kakaó, kisebb szelet kenyér vmivel
11 körül tízórai: gyümölcs
14 körül ebéd: főtt kaja
17.30 körül: uzsira joghurt, gyümölcs rizzsel vagy túróval (tervezek péksütit is adni)
20 körül: tejpép
lefekvés előtt 1 dl tejital
Nem kevés a napi egy főtt étel? Eddig uzsira is azt kapott, nem régen váltottunk könnyebbre
Szerintem jó, ahogy van! Én is csak egyszer adok főtt ételt.
A kenyeret imádja, ma pl. uzsonnára a joghurtot is csak azzal volt hajlandó megenni.
A reggeli mindig vmilyen kenyér (sajtos, májkrémes), mert a tápszert reggel már nem issza meg.
Az én fiam is csak 1X kap főtt kaját.14 hónapos.
De ha marad az ebédből,azt kapja uzsira is.Mondta a védőnőm,hogy jól csinálom,mert sok anyuka ha maradt az ebédből,kidobja.
Ő reggelire Nestlé Junior italt kap,de dúsítom neki gyümölccsel,darált kekszel(vagy baba piskótával),kiskanál Nesquik kakaóval.Magában nem issza meg.De nagyon szereti,jól is lakik vele.Aztán utána jön az ebéd.Tízórai nálunk nem mindig van,ha marad a reggeliből(ami ritka)azt megkapja tízóraira.Ha nem akkor nem tízóraizik.
Általában ha evett a gyerek akkor reggelizek én is,és akkor mindig kér a kajámból:)Így annyira eltelik,hogy csak ebédelni szokott.Uzsira pudingot vagy joghurtot szokott kapni.Vagy ha maradt az ebédből,azt.Vacsorára meg tejpépet adok neki.De napközben is csipeget ezt-azt,van,hogy úgy "becsipeget",hogy nem is vacsizik:))
18:44! Hú, de jó, hogy írtad a kalácsot!
Tiszta hülye vagyok, eszembe sem jutott!
Reggel megyek is a boltba kalácsért. :)
Nálunk:
Reggel 2,5 dl táp vagy tejital.
Tízórai gyümölcs vagy tejpép vagy kenyér (májassal vagy vajjal) vagy keksz, kefír.
Ebéd főtt kaja hússal, néha kenyérrel. Utána esetleg buláta.
Uzsonna mint a tízórai.
Este lefekvés előtt 2,5 dl táp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!