2 nagy cukkínit kaptam. Hogy tudom felhasználni? (Fontos)
Lereszeled tojás, liszt, sajt, fűszerek, esetleg sonka,
1 tálba mindent összekeversz
elökészitett tepsiben megsütöd.
Mi rengeteg dologra használjuk a cukkinit nagy mennyiségben, rántani speciel nem. Az nem gond, ha nagy, annyi, hogy akkor nem eszem meg nyersen.
A főzeléket és a cukkinilepcsánt írták már. Mi lecsóba is teszünk, de leginkább zöldségcurrybe, amibe különféle zöldségeket dobálunk (répa, hagyma az alap, de rengetegféle jó bele), néhány gyümölcsöt is elbír (alma, körte, mangó), de az alapja mindenképpen a cukkini, ha mi készítjük :) Remek étel, egyrészt finom, másrészt remekül felhasználhatók a maradék zöldségek vagy a nagy mennyiségű cukkini. Krumpli is kerül bele, néha zabpehely is, úgy már magában is tudom enni, amúgy ugye rizs passzol hozzá. Curry helyett fűszerezhető máshogyan is, nálunk a tandori masala a nagy kedvenc, de akkor főtt tojásokat is kap az étel, valamint paradicsompürét és borsót, ezek a currynkben nem szoktak lenni (a borsó amúgy passzolna bele, de a tandorisba mindenképpen sokat rakunk). A cukkini alap ott is megvan :D
fasírtnak. a www.mesterszakacs.eu oldalon nagyon finom a cukkinifasírt recept, az én családom imádta
B.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!