Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Melyik a legjobb tejszinhab...

Melyik a legjobb tejszinhab tortadiszitésre?

Figyelt kérdés
ami nagyon keményre fel lehet verni és nem esik össze?
2013. aug. 17. 17:21
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
hullala (növényi tejszín)
2013. aug. 17. 17:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Igen a hullala, atomkeményre verheted és összeesés helyett, inkább kiszárad egy hét után.
2013. aug. 17. 18:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Igen, a Hulala jó, vagy más cukrászati hab alapanyag.Többfélét lehet kapni ( pl Oké habmester )ezek tuti nem esnek össze.

Persze nem " igazi " habtejszínek a növényi zsiradék miatt, de megbízhatóak, habfixáló nélkül is.

2013. aug. 17. 18:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim válasza:
És tegyük hozzá, sokkal finomabbak is, mint azok a tasakos ingyombingyomok..:D (szerintem)
2013. aug. 18. 00:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim válasza:
Ha olyat keresel, amiben nincs semmi adalék, akkor csak a cserpes. A habmester és egyéb cukrászhabok azért verődnek fel, mert van bennük fixáló.
2015. jún. 13. 19:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim válasza:
Ja, és tejszínt persze sosem láttak, tej alapúak általában. Szerintem sokkal finomabb, persze nehéz hozzájutni, ha cserpesből csinálsz igazi tejszínhabot. A többi nem verődik fel.
2015. jún. 13. 19:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!