Megéri ebédet hordani 2 főre a községünk konyhájáról, ami 600ft/fő vagy az itthoni főzés éri-e meg jobban?
Az otthon főzés jobban megéri, de sokmindent hozzá kell/ene számolni, amit nem számolunk.
Attól is függ, hogy a nyert szabadidő fontos-e pl.
Szerintem csináljatok egy próbahetet, ami legalább azt
eldönti, hogy egyáltalán ízlik-e, elég-e stb.
Utána érdemes gondolkodni, hogy 1200 ft-ból 2 főre otthon főzz vagy sem.
Én megtehetem , hogy itthon főzzek, más dolgom nincs, és az akciós dolgokat is van időm kinézni a szórólapokból,
piacra is tudok menni, multikhoz is. ezeket mind figyelembe kell venni, ha az ember kalkulál.
Ha mennyiségben adnak annyit, hogy két evésre elegendő (tehát vagy kiadja az ebédet-vacsorát, vagy két napi ebédet), akkor igen. Ha mennyiségileg csak egy étkezést fut, akkor biztosan olcsóbban ki tudod hozni, ha magad főzöl.
Személy szerint egyelőre még megfőzök magamnak, néhány szomszédasszony már inkább megveszi az éttermit, de csak minden másnap, mert a mennyiség (nálunk 700-750 Ft/fő) elegendő 2 evésre.
Nem éri meg, mert az csak az ebéd.
Hol van a többi étkezés?
Én többet főzök, fagyasztóba rakom és már kész az ebéd.
Töltött káposztát is szoktam 30-40-et csinálni, és elrakom 4-5-ével zacskóban a fagyasztóba.
mi évek óta úgy hozzuk éthordóban,de nemcsak az ebéd jön ki belőle,hanem a vacsora is,
-minden nap más van ,és nem kell ugyanazt majszolni napokig ,mintha megfőznénk magunknak valamiből előre egy jó nagy adagot,
-friss,nem a hűtőben áll egy hete,
-stb,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!