Nektek melyik a kedvenc süteményetek/tortátok? Tudnátok receptet is küldeni?
Szeretnék kedveskedni a Szerelmemnek,és egy csodás édességre,lehetőleg kókuszos finomságra gondoltam,hiszen azok a kedvencei.
Köszönöm a válaszokat előre is
Írom a kókuszos csokirudat.
Hozzávalók: 1 csomag babapiskóta, 25 deka porcukor, 25 deka Ráma, 15 deka kókuszreszelék, 1 csomag csokis pudingpor , 5 deka kakaó, 2 egész tojás.
a margarint óvatosan felolvasztjuk, aztán mehet bele, cukor, a kakaó, puding, tojások, és a kókusz. csak addig kell nagyon alacsony lángon keverni, míg egynemű lesz a massza.
Őzgerinc formába teszünk egy jókora darab folpackot, ami belül legyen egy kicsit vizes. erre öntünk egy egy keveset a masszából.erre helyezzünk egy sor piskótát, majd befedjük egy réteg krémmel.
elvileg két őzgerincforma kitelik belőle, attól függ mekkorák. a lelógó folpackot ráhajtjuk és nagyon jól le kell hűteni. legjobb egy éjjelen át.
Hidegen gyönyörűen szeletelhető és isteni finom.
legkönyebben úgy boríthatjuk ki a formából, ( tetején a folpackot kihajtjuk) és egy pillanatra melegvízbe mártjuk (tepsi pl )majd egy tálcára fordítjuk. a folpackot lehúzzuk róla.
ekkor még meg lehet szórni porcukorral vagy kókuszreszelékkel, de nem fontos.
Egyszer Együtt csináltunk raffaelo-t,nagyon ízlett neki,a kókuszos muffin-t majd most fogom eljátszani a következő hónapfordulónkon,múlthét előtt egy nagyon finom vajas kekszet csináltam Neki,elnyerte a tetszését,csináltam már csokis sütiket,de mindig mindenbe belecsempészem a kókuszt,mert tudom,hogy mennyire imádja.:)
Köszönöm a recepteket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!