Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kedvenc hal ételed? Esetleg...

Kedvenc hal ételed? Esetleg valami különleges?

Figyelt kérdés
2013. júl. 22. 13:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Jó ropogósra sütött keszeg! :)

és

a

Jó ropogósra sütött apró hal! :)

2013. júl. 22. 13:54
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap este láttam a tévében, hogy hogy készítik Japánban az erjesztett szusi nevű csemegét. Hat hónapig erjesztik a halat rizsben ez a lényege. Az angol kommentátor azt mondta, hogy az íze olyan, hogy a kutyája is elpusztulna tőle, a szaga pedig, mint egy hatnapos fesztivál végén a mobil WC-é nyáron. Na, attól én még megkóstolnám. Ott a helyszínen ahol készül. Ha már lúd legyen kövér-:))
2013. júl. 22. 14:04
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Tonhal vagy afrikai harcsa rántva, sült lazac. Imádom a harcsapaprikást is.
2013. júl. 22. 14:04
 4/11 doboszoli ***** válasza:
100%

Kellően sűrű halászlé, sült keszeg.

Utána az összes többi, akár tengeri, akár édesvízi.

Talán csak a rácpontytól ódzkodom egy kicsit.

2013. júl. 22. 14:11
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Kedvencem a halászlé és a jó paprikás-borsos lisztben kisütött keszeg.
2013. júl. 22. 14:27
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Roston sült tengeri sügér, párolt zöldségkörettel hmmm.... :)
2013. júl. 22. 14:28
 7/11 anonim válasza:
100%
Sajnos nagyon ritkán eszünk halat, mert drága... Ezért nem is ismerek olyan sokfélét, csak a halászlevet, a rántott halat vagy mit, ami paníros, és a konzerves tonhalat... Én szeretem mindenhogy, és ennék szívesen minden nap, de nincs rá keret... Legszívesebben grillezve, kevés fűszerrel kóstolnám meg, mellé pedig zöldségkörettel. :)
2013. júl. 22. 14:37
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is ritkán eszek halat, bár van ahogyan szeretem, van ahogyan meg nem. Nem sokféleképpen ettem még eddig.

De pl. a rántott halat szeretem, ha nincs benne szálka és megfelelő a halhús, valamint a halászlét is nagyon szeretem (pedig nem vagyok leveses). Amit még szeretek az a konzervben kapható füstölt sprotni, azok a pici halacskák, az is finom szerintem. Valamint talán 1-2-szer ettem ilyen jól meggrillezett, ropogósra sütött halat Tokajban, hát az valami isteni volt!

2013. júl. 22. 19:19
 9/11 doboszoli ***** válasza:
100%

Eszembe jutott!

Életem hal élménye, Szálkán, (egy kis Szekszárd melletti faluban) volt. Nyaraltunk.

A házigazdánk Várffy Tibi bácsi készített az általunk fogott pontyból, keszegből friss, forró füstölt halat.

Máig is meg van a pác receptje, ha valakit érdekel szívesen közreadom.

Drága Tibi bátyám, ha olvasod, köszönöm ezúton is! Isteni volt!!!

2013. júl. 22. 21:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Grillezett lazac, vagy sushi nyers lazaccal.
2013. júl. 22. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!