Tegnap este láttam a tévében, hogy hogy készítik Japánban az erjesztett szusi nevű csemegét. Hat hónapig erjesztik a halat rizsben ez a lényege. Az angol kommentátor azt mondta, hogy az íze olyan, hogy a kutyája is elpusztulna tőle, a szaga pedig, mint egy hatnapos fesztivál végén a mobil WC-é nyáron. Na, attól én még megkóstolnám. Ott a helyszínen ahol készül. Ha már lúd legyen kövér-:))
2013. júl. 22. 14:04
Hasznos számodra ez a válasz?
3/11 anonim válasza:
Tonhal vagy afrikai harcsa rántva, sült lazac. Imádom a harcsapaprikást is.
2013. júl. 22. 14:04
Hasznos számodra ez a válasz?
4/11 doboszoli válasza:
Kellően sűrű halászlé, sült keszeg.
Utána az összes többi, akár tengeri, akár édesvízi.
Talán csak a rácpontytól ódzkodom egy kicsit.
2013. júl. 22. 14:11
Hasznos számodra ez a válasz?
5/11 anonim válasza:
Kedvencem a halászlé és a jó paprikás-borsos lisztben kisütött keszeg.
2013. júl. 22. 14:27
Hasznos számodra ez a válasz?
6/11 anonim válasza:
Roston sült tengeri sügér, párolt zöldségkörettel hmmm.... :)
2013. júl. 22. 14:28
Hasznos számodra ez a válasz?
7/11 anonim válasza:
Sajnos nagyon ritkán eszünk halat, mert drága... Ezért nem is ismerek olyan sokfélét, csak a halászlevet, a rántott halat vagy mit, ami paníros, és a konzerves tonhalat... Én szeretem mindenhogy, és ennék szívesen minden nap, de nincs rá keret... Legszívesebben grillezve, kevés fűszerrel kóstolnám meg, mellé pedig zöldségkörettel. :)
2013. júl. 22. 14:37
Hasznos számodra ez a válasz?
8/11 anonim válasza:
Én is ritkán eszek halat, bár van ahogyan szeretem, van ahogyan meg nem. Nem sokféleképpen ettem még eddig.
De pl. a rántott halat szeretem, ha nincs benne szálka és megfelelő a halhús, valamint a halászlét is nagyon szeretem (pedig nem vagyok leveses). Amit még szeretek az a konzervben kapható füstölt sprotni, azok a pici halacskák, az is finom szerintem. Valamint talán 1-2-szer ettem ilyen jól meggrillezett, ropogósra sütött halat Tokajban, hát az valami isteni volt!
2013. júl. 22. 19:19
Hasznos számodra ez a válasz?
9/11 doboszoli válasza:
Eszembe jutott!
Életem hal élménye, Szálkán, (egy kis Szekszárd melletti faluban) volt. Nyaraltunk.
A házigazdánk Várffy Tibi bácsi készített az általunk fogott pontyból, keszegből friss, forró füstölt halat.
Máig is meg van a pác receptje, ha valakit érdekel szívesen közreadom.
Drága Tibi bátyám, ha olvasod, köszönöm ezúton is! Isteni volt!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!