Nem lehet kapni őrölt szerecsendiót?
Figyelt kérdés
Az elmúlt egy hónapban 5 különböző üzletben hiába kresem az őrölt szerecsendiót. Eddig mindig gond nélkül kaptam.
Tesco,Lidl,Aldi, Penny itt semmilyen formában nem tudok szerezni, az Auchan-ból pedig egész szerecsendiót sikerült kapni, de azt is csak tegnap, eddig ott sem volt. Ahol eddig tárolták a helyére fahéj került, sehol nem találok! Az Aldiban eddig üveges is volt, most az sincsen. Más is járt így?
2013. aug. 9. 07:10
1/5 anonim válasza:
Én meg nemrégiben egészet kerestem, met az sokkal intenzívebb, finomabb és sehol nem volt, végül CBA-ban kaptam, akkor a Sparban csak őrölt volt.
2/5 anonim válasza:
A Coop-ban is lehet kapni őröltet.
3/5 A kérdező kommentje:
Mondjuk a Spar-ban nem néztem :) Magamra vessek :D
Coop azt hiszem nincsen a környéken, legalábbis még nem láttam, de most van itthon egy zacskó egész szerecsendió, de ilyet még sosem használtam. Csak le kell reszelnem?
2013. aug. 9. 08:01
4/5 anonim válasza:
Igen, csak egyszeru reszelovel szoktam en is reszelni. En jobban szeretem a frissen reszeltet, mint az elore oroltet.
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget :) Most már nagyon örülök, hogy így alakult, nagyon könnyű volt reszelni és sokkal finomabb, mint az előre őrölt testvére :) Ezentúl csak egészet veszek!! :)
2013. aug. 10. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!