Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Valami "hideg" desszert ebben...

Valami "hideg" desszert ebben a melegben?

Figyelt kérdés
Tudtok valami jó receptet? Akár sütemény, akár valami különlegesebb dolog. Mindenképpen viszonylag egyszerűbb receptet szeretnék.:)

2013. aug. 8. 11:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Csokis meggyes gesztenyegolyó. a puha masszát csak ki kell gyúrni egy kicsit, bele egy szem meggy a golyókba. kb 10 percre fagyóba tenni, majd a hideg golyókat olvasztott csokiba mártani fogpiszkálóval. a csoki azonnal rádermed.

ha szaporítani akarod a gesztenyét, egy kis darált keksz, vagy kókuszreszelék is mehet bele. kis rumaroma is finom bele.

2013. aug. 8. 12:35
 12/15 A kérdező kommentje:

Hú mennyi minden! Köszönöm a válaszokat, úgy érzem, előbb-utóbb minden elkészül:)

Madártejet én személy szerint borzasztóan imádom, családom is, párom viszont egyáltalán nem szereti (érthetetlen), szóval ez sajnos mostani alkalomra kilőve, de majd nélküle elkészül nemsokára :P

2013. aug. 8. 13:05
 13/15 anonim ***** válasza:
Tudom, elég hétköznapi, de én gyümölcsrizst tudnék elképzelni most rengeteg gyümölccsel, jó hidegen, tejszínhabbal a tetején.
2013. aug. 8. 14:06
 14/15 A kérdező kommentje:
Eszembe se jutott még! :) Valahogy ettől a melegtől gondolkozni sem tudok rendesen. Köszi, Neked is ment a zöld kéz!
2013. aug. 8. 14:27
 15/15 anonim ***** válasza:
Az én ajánlatom hasonlít az első recepthez, de én úgy szoktam, hogy piskótát rétegezem sima cukros tejföllel, másik rétegben kakaót is teszek bele, és közben még valami gyümölcsöt is, az most éppen van mindneféle. Lehűtve isteni finom :)
2013. aug. 8. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!