Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tömör, kissé tocsogós kevert...

Tömör, kissé tocsogós kevert süti receptet ismertek?

Figyelt kérdés
A neten rengeteg receptet kipróbáltam, de számomra mind túl felfújt, száraz volt, valami olyat keresnék, ami egy kicsit nehezebb, tocsogósabb (nem nyers), vagy nem is tudom hogy írjam, azt jobban szeretem. Ha valakinek van ilyen receptje, és leírná, annak nagyon örülnék.

2013. aug. 6. 17:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Reszelj bele almát! A párom is a "trutyis" sütiket szereti és ilyen almás kevertet szoktam csinálni :)
2013. aug. 6. 20:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Bármilyen bögréset választasz, szórd meg apróra vágott fél kilós doboz sütésálló lekvárral. ez egyenletesen eloszlik a masszában és kellemesen mancsos lesz a közepe is. de azért arra figyelj, hogy a tészta is megsüljön. tehát, ha villát szúrsz bele, akkor a villa maradjon tiszta, ne a tésztamasszától ragacsos.
2013. aug. 7. 11:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Süss sima almás pitét, csak sok almával. Vékony tészta, vastag töltelék :)
2013. aug. 10. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!