Kajaötletek kirándulásra?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Rántott húsos szendvics, grillezett húsos
Sós rúd
pogácsa (sajtos, tepertős stb)
Sós süti milliárdnyi van :)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Tortilla tekercsek hússal zöldséggel
nem tudom milyen kirándulás lesz : autóval mentek és utána valami piknik féle : Mert ha valami ilyesmi : zsirban lesült ,máj ,sült hús , és ezt lehet kenyérre kenni .
Fasirtos szendvics
sajtos tallér,diós kosárka ,
tésztában sült virsli ,kolbász ,
grill húsos szendvicsek
rántott húsos szendvics - rántott húst turbozd fel valamivel :
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Csir kemájas táskák .
Tészta:
25 dkg liszt,
10 dkg vaj,
2 csapott evőkanál porcukor,
2 dkg élesztő,
2 dl tej,
20 dkg füstölt sajt (Karaván),
1 tojás, + 1 db, amit a sütés előtt kell a tetejére kenni,
A sajtot le kell reszelni. A vajat felolvasztjuk, az élesztőt megfuttatjuk a tejben. Az összes összetevőt összekeverve (1 tojást, a reszelt sajtot, és az élesztőt is) lágy tésztát készítünk. A tésztát 1 órára hűtőbe tesszük, ahol kétszeresére dagad.
Májas Töltelék :
50dkg csirke máj
3 girizd fokhagyma
1 nagy fej vörös hagyma
fél csokor petrezselyem
1kis üveg gomba konzerv
3 tojás keményre főzünk .
A vöröshagymát üvegesre piritjuk majd hozzá adjuk a fokhagymát tovább piritjuk + az apróra vágott petrezselymet feldarabolt gombát jól össze pirtjuk :
Amikor a gomba mepirult az apróra vágott májat hozzá rakjuk . jól átsütjük: Ha máj átsült akkor füszerezük ,só bors ,kevés majoranna . Hozzá teszük az apróra vágott 2 fött tojást . Botmixerrel kicsit áttörjük annyira ,hogy picit darabos maradjon : Ha kicsit lágyabb májas tölteléket szertnél tehetsz hozzá beáztatott kenyeret.
A tésztát kinyujtjuk téglalapokat vágunk belőle : A téglalap közepére teszünk a májas töltelékböl : Összehajtogatjuk : A tészta tetejét tojással megkenjük : közepes sütöben 25-30 perc alatt meg sütjük .
Ennek a receptnek a tésztájából szoktam virslivel ,vagy kolbásszal töltött kifliket csinálni..
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Sajtos rúd
Sajtos/vajas pogácsa
Muffinok
Rántott húsos szendvics
sonkás szendvics
zöldségek
gyümölcsök (alma, stb.)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Csirkemájas töltelékkel töltött göngyölthús tekercsek. Hidegen szépen lehet szeletelni, dobozolni, de szendvicsnek összerakva is finom.bármilyen friss salátával
finom(pl sopszka)nem bonyolult, előző nap megsüthető.Mutatós is, így a társak kínálására is alkalmas.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Csütörtök-péntekre 40 fok árnyékban, amit előre-jeleznek.
Szóval akárhogyan is, csak amit hűtőtáskába tudtok biztonsággal szállítani, mert az ilyen hátizsákos, csomagolt szendvicsek, bedobozolt sültek és hasonlók, egyáltalán nem lesz jó!
Ha kocsival és hűtőtáska, akkor:
rántott hús, fasírozott, vagy kolbász-golyók közepükben fogpiszkálóval, sajtokat, zöldpaprikát, paradicsomot, barackot hidegen, esetleg vaj-méz, vagy vaj-lekvár kenyérhez, nyalakodni, édességnek.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
száraz kolbász, szalámi, hozzá buci, kifli, zsemle és kovászos uborka, paradicsom
májpástétom, tanhalkonzerv kiflivel-már egy kis újdonság
sajtos, szezámos pogácsák, sós rudak, grissini
sülthús paradicsommal, kenyérrel
pizzáscsiga, kókuszos csiga
alma, banán, keményebb barack
szotyi, aszalt gyümölcs, diákcsemege, müzliszelet
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!