Mit csináljak csirkemellből, ami passzol a krumplipüréhez?
Figyelt kérdés
Ha van jobb ötlet, akkor nem rántott húst szeretnék.2009. okt. 25. 22:24
1/7 anonim válasza:
csíkokra vágod, bedobod wokba, ha akarsz mellé zöldségkeveréket, akkor azt is hozzá, aztán mehet a püréhez. az ilyen szecsuáni, édes-savanyú meg ilyesmi mártásokat nagyon varjazom, de azok nem mennek a krumplihoz, csak a rizshez.
3/7 anonim válasza:
Én nagyon szeretem úgy, hogy krumplipüré, főtt csirke, és főtt répa. :-)
De lehet pl. grillezni is.
4/7 anonim válasza:
Én vékonyra vágnám, beledobnám egy jó kis olajos-fokhagymás-oregánós-sós-borsos-vegetás-mustáros pácba, hagynám állni, aztán bele egy serpenyőbe és jól "megpörkölném", hogy olyan jó sült legyen (igaz így száraz, de én így szeretem) és kész is. Turmixolt pürével isteni.
6/7 anonim válasza:
Baconbe göngyölt csirkemell! Vagy sajtos hustekercs!+ Az nagyon tuti.
7/7 anonim válasza:
Grillfűszer + vaj + sütő. Aztán üveges, magozott meggybefőtt, megrottyantod, kis őrölt fahéj + cukor ízlés szerint + habarás. Ha kész. Botmixer. FANTASZTIKUS!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!