Milyen tölteléket tesztek a töltött gombába?
Figyelt kérdés
2013. aug. 2. 23:00
1/9 anonim válasza:
Én fűszeres juh túróval szoktam tölteni és kirántom.
2/9 A kérdező kommentje:
Jól hangzik, köszönöm!
2013. aug. 2. 23:07
3/9 anonim válasza:
Fokhagymas sajtos cucc, utana kirantom. Jo etvagyat
4/9 anonim válasza:
A szárát és 1 szép nagy gombát feldarabolom, adok hozzá tojást, áztatott zsemlét, sok petrezselymet, fűszereket, kis dinsztelt hagymát és azzal töltöm, mint a húst, de töltöttem már juhtúróval is.
5/9 anonim válasza:
Zsemlés-tojásos-májas töltelékkel, jól megpúpozva, pirosra sütve. kis tejföl, reszelt sajt megy rá a vége felé.
6/9 anonim válasza:
túrót,ízesítem,plusz a tetejére teszek bacont,és így panírozom.
7/9 A kérdező kommentje:
A rántott gombából nem folyik ki a töltelék? Van erre valami praktika? Elég duplán bundázni?
2013. aug. 3. 14:01
8/9 anonim válasza:
Én a rántottat házi májpástétommal is szoktam tölteni. elég sűrű a massza, a nagyobbakba csak belenyomkodom, a kisebbeket megtöltve összeragasztom egymással, úgy panírozom. ez nem szokott kijönni belőle. nagyon finom.
9/9 anonim válasza:
Nem folyik ki belőle a töltelék, ha nem töltöd túl.
Én szoktam bele tenni:
- összetört főtt tojás, majonézzel, sóval, borssal
- tejföl/tejszín zöldfűszerekkel (oregánó/bazsalikom/majoranna/kakukkfű/petrezselyem, stb.)
- kéksajt/parmezán/camembert/brie, az utóbbi kettőbe lehet őrölt diót is szórni, isteni
- paradicsomszósz olasz fűszerekkel
- padlizsánkrém,fokhagymás krém, stb.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!