Mennyivel előbb vonhatom be a tortát?
Figyelt kérdés
Egy nagy formatortáról van szó kislányom szülinapjára. Tejszínes- mascarpones krémmel vonom be. Késő du. lesz köszöntés,de jó lenme hajnalban nekiállni,mert akkor érek rá és ő sem látja. A kérdés,hogy nem szárad-e meg a krém,nem lesz-e csúnya,ha egy fél napot áll készen a hűtőben? Zselatin lapom van,azt tegyek bele valamennyit,valamilyen módon? Ja,és ételfestékkel színezem.2013. júl. 31. 22:08
1/1 anonim válasza:
Én mindig előző nap csinálom meg a tortákat, hogy másnapra jól összeérjen, sima tejszinnel szoktam ugyan bevonni, abba mindig teszek habfixálót, hogy a hab ne follyon szét. Nyugodtan készítsd el délelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!