Tarját szeretnék sütni tárcsán. Milyen pácot tegyek rá?
Van itthon Vorchester,vörösborecet,mustár,curry por és steak pác fűszerkeverék.
Ebből csináljak egy pácot,vagy esetleg legyen 2(vagy 3) féle? Nem tudok dönteni...Mit tanácsoltok? Mi mivel finom a husin? Nem akarok a sok hozzávalóval túlozni...:)
Várom a javallatokat és tapasztalatokat!
Azt javaslom, hogy véletlenszerűen, (értsd:gyakorlat nélkül) ne kezdj el összekeverni fűszereket, mert furfangos eredmények születhetnek. Bár akár jól is elsülhet, de ezt nem nagyobb társaságon szoktuk tesztelni.))
A fenti fűszerekből én 3 félét sütnék, nevezetesen egy steak fűszereset, egy curryst, és egy mustárost (amihez kevernék 1:1 arányban ketchupot, és némi őrölt borsot).
Talán a Worchester, ami sütés közben mindhez passzol, azzal lehet "fokozni az érzést".
Egy fontos dolog, aztán vagy megfogadod, vagy nem:
Tárcsán bő zsiradékban sütünk, nem "szárazon", mint a faszenes grillen, ellenkező esetben a sült állaga átmenet lesz a bakancstalp, és a biciklibelső között.
Persze ez csak az egyéni véleményem, bár van némi tárcsás múltam..))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!