Mit tanácsos házi csirkéből készíteni?
Figyelt kérdés
Van itthon egy csirkém, de nem tudom, mit kezdjek vele. :)2013. júl. 28. 17:32
1/7 anonim válasza:
Főzhetsz belőle levest, aztán kiveheted belőle a husit és kiránthatod.
Pörköltet is csinálhatsz, vagy befűszerezed és berakod a sütőbe.
2/7 anonim válasza:
Csirke pörkölt
hortobágyi
egybe sült csirke
tarhonyás hús
rántott csirke
3/7 A kérdező kommentje:
ezt is megcsinálhatom sóágyon sült csirkének? azt nagyon szeretjük bolti csirkével, ez is megpuhul rendesen?
2013. júl. 28. 17:37
4/7 anonim válasza:
persze sóágyon is tők finom lesz . kicsit előbb fog puhulni a bolti csirke . de ettől még finom lesz
5/7 anonim válasza:
Ha még egészen fiatal (kb. 4-5 hónapos) akkor legfinomabb sütve-rántva.
Ha már egy kicsit öregebb, akkor már jó lesz pörköltnek is, nokedlivel, uborka-salátával, vagy kovászos uborkával
Ha közel egy éves akkor már célszerű először megfőzni levesnek, és a vastag-húsát (comb, mellehúsa, szárnya) kisütni, kirántani, a többit hagyod a levesben.
De azt is lehet, hogy már eleve a csontosból (far-hát-nyak-szárny) készítel egy jó adag rizseshúst, vagy csirkehúsos krumplis-tarhonyát és a vastag-húsokat (combja, mellehúsa)meghagyod sütőben sütni.
6/7 anonim válasza:
A házi csirke húsa nem fog szétesni, mint a boltié, és sokkal finomabb. Bármit fözhetsz belöle, amit a boltiból föznél.
7/7 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat! nagymamámtól kaptam :)
2013. júl. 28. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!