Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A krém megáll a cukormázon?

A krém megáll a cukormázon?

Figyelt kérdés
Tesóm szülinapjára csinálnék egy bikinis nő tortát. Az tortát Dr Oetker nyújtható cukormázzal fedném be, amit színezek enyhe rózsaszínre, majd nyomózsákkal pici "nyomatokból" csinálnám meg rá a bikinit. Szerintetek meg fog állni rajta? A hab hulala lesz, beszínezve pirosra. Köszi előre is. :)

2013. júl. 24. 22:21
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!