Miért vizesedik meg a süti alja?
Figyelt kérdés
Csináltam egy túrós sütit, amit a hűtőben tányéron tároltam és másnapra vizes illetve nyálkás lett a süti alja. Nem romlott meg. Mitől lehet ez?2009. okt. 22. 10:47
1/5 anonim válasza:
A túrókrémbe biztosan tettél valami mást is. Mondjuk tejszínt. Ha valamelyik összetevő kicsapódik az levet ereszt. Én a gyümölcsös sütikkel járok így rendszeresen.
2/5 A kérdező kommentje:
Lehetséges, hogy a cukor csapódik ki?
2009. okt. 22. 13:03
3/5 anonim válasza:
A cukor nem csapódik ki.Ha a túróban sok a tojás,tejföl stb.akkor lesz vizes.ía tésztát töltelék bélkül süsd addig,amíg egy kicsit megsül a teteje,szórj rá zsemlemorzsát vagy diót ,és úgy tedd rá a túrót, és a tetejére való tésztát.igy nem lesz vizes az alja.
4/5 anonim válasza:
A megsült sütit ne tányérra tedd, hanem rácsra, legalább is addig, amig teljesen kihül. Mivel elég nedves a túrótöltelék, hamar átázik az alja.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2009. okt. 23. 09:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!