Mit főztök a hosszúhétvégén?
marhapörkölt hokedlivel :)
krumplifőzelék, stefánia vagdalt, a levest még nem tudom
és sütök egy csomó sütőtököt (ha ebből lesz maradék, akkor sütőtökös muffint is csinálok)
Gyümölcsleves,rántott hús rizibizivel
Bableves,aranygaluska-vanília mártással
Vasárnap ha nem lenne semmi maradék akkor megsütöm a bárány combot ami a fagyasztóban pihen:)
Szia!
Én savanyú-erős levest, "töltött krokodilt" (kelttészta, sajttal, sonkával, hagymával, stb. töltve, krokodil formára sütve), "macskakakit" (kekszes, csokis sütemény, nem szép, de finom :D) készítek péntekre.
Szombaton hamis vadas lesz krumplifánkkal és krumpligombóccal.
Vasárnap pedig fonott kalács és búcsúi bableves lesz a menü :)
Te kitaláltad már, mit főzöl?
Üdv.
Foggalmam sincs még:) Azt a krokodilt h csinálod???
Fagyasztott leveles tésztából meg lhet csinálni???
Egyébként rengeteg finomság lesz a menü:)
gulyásleves - palacsinta (ebből most sütöttem ki vagy 50-et)
tárkonyos tejfölös pulykaraguleves - lusta lángos
harmadnapra nem tudom, ha van maradék azt, na nem, akkor összedobok valamit
A 18:54-es válaszoló gyönyörűen linkelt helyettem, köszi :D
Leveles tésztával még nem próbáltam, ha sok tésztád van, és kipróbálod, írd ám meg, hogy működik-e :D
Üdv.
Én töltött káposztát csináltam holnapra, ami marad (hatalmas mennyiség készült), lefagyasztom, lesz, amikor nagyon fogok neki örülni :) utána almás-diós rétes lesz.
Szombaton zöldborsóleves, csirkepaprikás tésztával és házi savanyúsággal, túróegér
Vasárnap karfiolleves, görög rakott csirke és desszertnek dióval töltött sült alma (rengeteg diónk és almánk van itthon)
Férjem és a fiam nagyon édesszájúak, majd' minden nap kell nekik valami nyalánkság :)
Hát nem semmi ez a krokszi, nem gondoltam volna h van ilyen:D Hát az én kézügyeségemmel mi lesz belőle:DDD Köszönöm a receptet:)
Várok még válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!