A brokkolit ugyanúgy el lehet készíteni, mint a karfiolt?
Figyelt kérdés
Pl. átfőzve, panírozva és kisütve?2013. júl. 23. 17:18
2/11 anonim válasza:
És nagyon finom is. Jó ehhez is a tartár.
3/11 anonim válasza:
Hamarabb megfő mint a karfiol, könnyű túlfőzni.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Imádom a rántott karfiolt, brokkolit viszont még eddig nem ettem :$ és érdekelt, hogy el lehet-e ezt is ugyanúgy készíteni.
Köszönöm a válaszokat! :-)
2013. júl. 23. 19:08
5/11 anonim válasza:
szia!
Én is imádom a rántott karfiolt,és a párolt brokkolit is simán csak úgy magában... De amikor rántott brokkolit csináltam,nagyot koppantam,nem ízlett! :( Szerintem túlsütöttem,mert puha maszlag lett,és olajos nagyon! :(
Remélem neked sikerül,és finom lesz! :)
6/11 anonim válasza:
Brokkolit is lehet rántani, csak feltétlen nyersen kell panírozni és úgy sütni. Ha elöfözik, akkor szétmálik sütés közben.
7/11 anonim válasza:
Én nyersen sütöttem,mégsem lett jó! :(
De biztos lehet,nem kételkedem,csa nekem elsőre nem sikerült,és elment a kedvem tőle! :) Azóta is inkább párolva eszem,mert amúgy meg nagyon szeretem! :)
8/11 lencsefőzelék válasza:
Nálunk az egyik helyi menüs étteremben kb. havonta egyszer van rántott brokkoli. A legjobb kajájuk, mindig megyek, ha az van. :)
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és az ötleteket, egészen biztos, hogy kipróbálom! :-)
2013. júl. 24. 00:08
10/11 anonim válasza:
Mi nagyon szeretjük rántva, megmosom, beszórom sóval és őrölt borssal, panírozom:liszt, tojás és házi prézli és tört cornflais keveréke, de spagettibe is finom, olajon megdinsztelve, kis fokhagymával, sok petrezselyem vagy friss bazsalikommal, végén reszelt sajttal megszórva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!