Hogyan kell az újkrumpli haját sóval lepucolni?
Figyelt kérdés
2013. júl. 21. 13:47
1/4 anonim válasza:
bocsi az off-ért,de erre én is kíváncsi lennék :)
2/4 anonim válasza:
beszórod durvaszemű sóval és dörzsölgeted vele. elég szaporátlan meló, és valójában a nagyon korai, még rózsaszín/rongyos krumplinál válik be.
3/4 anonim válasza:
Beleteszed a krumplit a (száraz) mosogatóba vagy egy vájdlingba-lavórba, és egymáshoz dörzsölöd őket. Ha így csinálod, húzzál gumikesztyűt, mert különben megbarnul a kezed.
Úgy is pucolhatod, hogy száraz konyharuhába öntöd a krumplikat, összehajtod a ruhát, és úgy dörgölöd le a héjat róluk.
Ha marad is rajta valami, az sem baj, így is ehető.
Forró olajban - kis vajat is tegyél hozzá - sok petrezselyemmel süsd ki, és a végén sózd csak meg, hogy ne eressze ki a levét.
Sok sikert, és jó étvágyat!
4/4 anonim válasza:
Bocs, amilyen hülye vagyok, elfelejtettem írni, hogy a nyers krumplihoz durvaszemű só is kell, de ez úgyis benne volt a kérdésben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!