Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell az újkrumpli...

Hogyan kell az újkrumpli haját sóval lepucolni?

Figyelt kérdés

2013. júl. 21. 13:47
 1/4 anonim ***** válasza:
bocsi az off-ért,de erre én is kíváncsi lennék :)
2013. júl. 21. 16:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
beszórod durvaszemű sóval és dörzsölgeted vele. elég szaporátlan meló, és valójában a nagyon korai, még rózsaszín/rongyos krumplinál válik be.
2013. júl. 21. 18:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Beleteszed a krumplit a (száraz) mosogatóba vagy egy vájdlingba-lavórba, és egymáshoz dörzsölöd őket. Ha így csinálod, húzzál gumikesztyűt, mert különben megbarnul a kezed.

Úgy is pucolhatod, hogy száraz konyharuhába öntöd a krumplikat, összehajtod a ruhát, és úgy dörgölöd le a héjat róluk.

Ha marad is rajta valami, az sem baj, így is ehető.

Forró olajban - kis vajat is tegyél hozzá - sok petrezselyemmel süsd ki, és a végén sózd csak meg, hogy ne eressze ki a levét.


Sok sikert, és jó étvágyat!

2013. júl. 21. 19:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Bocs, amilyen hülye vagyok, elfelejtettem írni, hogy a nyers krumplihoz durvaszemű só is kell, de ez úgyis benne volt a kérdésben...
2013. júl. 21. 19:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!