Paradicsompürével milyen ételt és hogyan készíthetek?
Figyelt kérdés
2013. júl. 20. 14:12
1/7 anonim válasza:
Hú, sok mindenhez jó. Pl. paradicsomleves, minestrone leves, pizza, spagetti, makaróni, paradicsomos káposzta.
Mit szeretnél? Aztán kitaláljuk, hogy ahhoz kell-e, jó-e. :)
2/7 A kérdező kommentje:
Tészta félékhez elkészítve érdekel a legjobban.
2013. júl. 20. 14:19
3/7 anonim válasza:
Első vagyok. Én ha tészta ételeket készítek ami paradicsomos, akkor mindig megy bele püré. Pl. apróra vágott vöröshagymát kevés olajon megfuttatok, rákerül a darálthusi, azzal összepirítom. Erre jön a paripüré, kevés só, bors, oregánó, bazsalikom, ha nagyon sűrű akkor pici víz. Amikor már majdnem összefőtt akkor pár girizd zúzott fokhagyma, és szinte kész is. Főtt tészta, reszelt sajt.
Ez így tetszik, vagy írjak mást?
4/7 A kérdező kommentje:
Ez így eléggé az én íz világom.
De mondhatsz mást is csak tésztás legyen,mert hízni akarok...:)
2013. júl. 20. 14:43
5/7 anonim válasza:
Olajon fokhagymát dinsztelsz, adsz hozzá pici pirospaprikát, majd felöntöd a hígitott paradicsompürével, ízesíted sóva, cukorral, oreganóval, bazsalikommal, összefőzöd és a kifőtt spagettivel összemelegíted, mehet bele kis csípős is ha szereted, friss bazsalikommal és reszelt sajttal tálalod.
6/7 anonim válasza:
Paradicsomos húsgombócot főtt burgonyával.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi Nektek!
2013. júl. 21. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!