Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szerintetek is csak színhúsból...

Szerintetek is csak színhúsból készíthető?

Figyelt kérdés
Töltött paprikának vettem gyönyörű lapockát. Általában combot szoktam venni, de ez a hús most olyan szép volt, hogy ezt választottam. Mindketten főzünk a férjemmel, de ezt most én kezdtem el. Mikor készítettem elő a húst, a férjem kivette a kezemből, és az összes "kövéret" levágta róla. Én direkt bele akartam darálni, hogy picit zaftosabb legyen a töltelék, de ő kidobta. Szerintem túl száraz ennyire színhúsból, szerinte így kell. Ti hogy csináljátok?
2013. júl. 19. 09:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Én azt bizonyos kövérét bele darálom mert nekem is túl száraz .
2013. júl. 19. 09:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 A kérdező kommentje:
Én is azt szerettem volna(:
2013. júl. 19. 09:37
 3/8 anonim ***** válasza:

Én kész darált húst veszek,az olyan amilyen.


Nagyim csinálja az igazi töltöttkáposztát (jó nagy fazék,csomagol is vagy 5 evésre valót nekünk,így én ritkán főzök töltött káposztát),ő direkt olyat kér,amin van zsíros rész,beledarálja,attól olyan amilyen kell,hogy legyen.

Tény,hogy nem épp kalóriaszegény étel,de nem is lesz az soha,mert akkor már száraz lenne és az nem olyan.Akkor mrá csirkemellből is lehetne.

2013. júl. 19. 09:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
Kell bele a kövér rész is, különben száraz lesz.
2013. júl. 19. 09:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:

Akkor lesz nagyon száraz, ha a kövérjét levágod róla. A lapocka, főleg a bolti, nem is szokott igazán kövér lenni. Én minden dagadót veszek töltött paprikának, káposztának, mert az nem száraz.

A férjednek nincs igaza.

2013. júl. 19. 09:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 A kérdező kommentje:
Szerintem sincs, de egyszerűen nem tudom meggyőzni(: Pedig ízre annyira finom lett, de szerintem zaftosabban még finomabb lenne.
2013. júl. 19. 09:59
 7/8 anonim ***** válasza:

Sok különbséget egyébként nem éreznél attól a minimális kövértől így töltelékben.

De a húsdarálás pont ezért takarékos, mert aki nem is szereti a kövér húsrészeket ledarálva az sem érzi és nem kell miattuk kidobni...

Szóval baromság volt levágni, de egyáltalán nem tragédia.

2013. júl. 19. 10:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
Teljesen igazad van, valamennyi kövérnek kell benne lenni a rizses-darált gombócokban és a fasírthúsban is.tényleg sokkal omlósabb, lazább mindegyik, mint színtiszta soványból.
2013. júl. 19. 12:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!