Szerintetek is csak színhúsból készíthető?
Én kész darált húst veszek,az olyan amilyen.
Nagyim csinálja az igazi töltöttkáposztát (jó nagy fazék,csomagol is vagy 5 evésre valót nekünk,így én ritkán főzök töltött káposztát),ő direkt olyat kér,amin van zsíros rész,beledarálja,attól olyan amilyen kell,hogy legyen.
Tény,hogy nem épp kalóriaszegény étel,de nem is lesz az soha,mert akkor már száraz lenne és az nem olyan.Akkor mrá csirkemellből is lehetne.
Akkor lesz nagyon száraz, ha a kövérjét levágod róla. A lapocka, főleg a bolti, nem is szokott igazán kövér lenni. Én minden dagadót veszek töltött paprikának, káposztának, mert az nem száraz.
A férjednek nincs igaza.
Sok különbséget egyébként nem éreznél attól a minimális kövértől így töltelékben.
De a húsdarálás pont ezért takarékos, mert aki nem is szereti a kövér húsrészeket ledarálva az sem érzi és nem kell miattuk kidobni...
Szóval baromság volt levágni, de egyáltalán nem tragédia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!