Milyen krémmel töltenétek meg ezt a tortát?
Figyelt kérdés
az alapja sima piskóta lesz,és abba kellene vmi krém,mert ami van hozzá eléggé bonyolult és hát nem is épp olcsó.ezért szerintetek az jó ha főzök vanília pudingot és keverek bele margarint?Vagy vmi más ötlet?
Jah a torta kívülről tejszínnel lesz bekenve és azon gyümölcsök lesznek :)
2009. okt. 20. 17:24
1/3 anonim válasza:
A margarint keverd ki cukorral.A puddingot akkor keverd közé,ha már kihült,különben nem keveredik össze rendesen.És a krémbe is tehetsz gyümölcsöt.
2/3 anonim válasza:
én a joghurt torta krémjét tenném bele :) gyümölcsös joghurttal, keress olyan receptet a neten, ami leírja hogy kell, azt tudom, hogy kell bele joghurt, zselatin, cukor, tejszínpor, de a többit sajnos nem és igen, ebbe is dobálj gyümölcsöt, nagyon nagyon finom lesz :)!
3/3 anonim válasza:
Én dió vagy kókuszkrémet tennék bele. Besamel alapba keverek bele pár kanál cukrot és aztán a reszeléket és rögtön le is veszem a tűzről, kicsit hagyom állni, de nem fontos teljesen kihűteni. A tetejét lehet még díszíteni fél diókkal, vagy néhány szem Raffaelloval, vagy kókuszreszelékkel meghinteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!