Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit tegyek a becsomósodott...

Mit tegyek a becsomósodott mascarpone krémmel?

Figyelt kérdés
Ha lehűtöm és megpróbálom kikeverni kézzel, akkor lehet újra sima?
2011. aug. 21. 14:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem a kézi mixer lenne a legjobb megoldás, az eltünteti a csomókat. Nincs ilyesmid? [link]
2011. aug. 21. 20:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
szűrőn áttörni fakanállal
2011. aug. 22. 11:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A kézi mixer eszembe sem jutott, pedig van, de a választott módszer bejött. Lehűtöttem egy kicsit fagyóban és kikevertem kézzel. Tanulság: mascarpone sajtot sose keverj magas fordulatszámmal, mert vajjá köpülöd :D Csak lassan, óvatosan. :)
2011. aug. 25. 10:32

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!