Ehhez milyen gyümölcs illene?
Figyelt kérdés
Túrótortát készítenék, az alja csokis kekszalap lenne, rá a túrókrém. Eredetileg eperrel van a recept, de most nincs friss..2013. júl. 15. 18:14
1/7 anonim válasza:
Szerintem ananász még menne hozzá ha nem is a csokis részéhez de a túróval szerintem jól kijönnek.
2/7 anonim válasza:
Sárgabarack, úgyis szezonja van.
3/7 bibus26 válasza:
Trópusi gyümölcs-mix:) Én télen azt használom a túrótortához, bár nem csokis az alja.
5/7 anonim válasza:
Meggy, Cseresznye, ribizli, málna
6/7 anonim válasza:
Ananászkarikával szoktam, a közepükbe egy szem meggy vagy málna.A tetejére színtelen tortazselét szoktam tenni.
még a nektarin is finom és szépen kirakható szeletekben legyező alakra. szintén lezselézve.
a sárgabarack nagyon gyorsan barnul, nem túl szép.
7/7 lencsefőzelék válasza:
2-es és 3-as pont:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!