Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mennyire baj, ha keverem a...

Mennyire baj, ha keverem a réteslisztet és fehér lisztet sütiben?

Figyelt kérdés
Kell még raknom a tésztához lisztet, de eredetileg rétesliszt van benne, és már csak fehér liszt van itthon.
2013. júl. 12. 13:53
 1/6 anonim válasza:
100%

Nem baj..nyugodtan tehetsz hozzá,csak akkor nem lesz olyan laza szerkezetű tésztád,hanem kicsit sűrűbb lesz,de el nem fogod rontani,így is nagyon finom lesz!!


24 L

2013. júl. 12. 13:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ! :)
2013. júl. 12. 13:58
 3/6 anonim válasza:
Szívesen :)
2013. júl. 12. 13:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Zsíros linzeres tésztához jó a rétesliszt de a kelt rágósabb lesz.
2013. júl. 12. 14:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
69%
Pont a rétesliszttől lesz sűrűbb a süti állaga, ha adsz hozzá sima lisztett, akkor kicsit levegősebb lesz, de attól még jó lesz, én is szoktam keverni néha olyan sütiben, amibe elvileg csak rétesliszt kell.
2013. júl. 12. 14:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Közben megsült a kakaós csiga, finom lett. :))

2013. júl. 12. 16:09

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!