Receptben vajat ír, ha margarint teszek helyette az is jó?
Figyelt kérdés
Azt írja a recept, hogy 14 dkg vaj. De nekem nincs itthon vajam, csak rendes margarinom. Sós süteményekbe bátran merem is használja vaj helyett a margarint, de most egy édes sütit készítek. Linzertésztához hasonló tésztával. Szerintetek ez is jó? Vagy rohanjak a boltba kockamargarinért/vajért?2013. júl. 9. 17:19
2/6 anonim válasza:
A tészta konzisztenciája nem változik attól h vajat v margarint teszel-e bele. Szerintem viszont alapvetően gusztustalan a margarin, egy vegyipari termék, és minden vajjal készült ételnek (sós v édes) 1000× jobb íze lesz vajjal. Próbáld csak ki bátran.
4/6 anonim válasza:
Linzertésztákhoz én mindig margarint használok, jó lesz az is.
5/6 anonim válasza:
Hát, nem lesz túl finom, de ezt leszámítva margarinnal is jó.
6/6 anonim válasza:
Hasonló túrótortát szoktam én is készíteni, kocka Rámával csinálom mindig, de kakaó nélkül, nagyon finom szokott lenni, főleg maásnap, addig a hűtőben tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!