Szerintetek finom lenne, ha a lecsót szószként használom tésztára vagy krumplira?
Figyelt kérdés
2013. júl. 9. 14:11
2/8 anonim válasza:
Dehogynem. Miért ne lenne finom? Sokan csinálnak hozzá tésztát, tarhonyát pl. Simán ráteheted, finom lesz!
20/L
3/8 anonim válasza:
tésztára vagy krumplira nem tudom, ki kell próbálni. De például húsra már annál inkább. Sütsz natúr szeletet (amilyen húst szeretsz csirkemell, pulykamell, karaj) Erre ráteszel egy kis lecsót szószként, a köret pedig már megint csak annak kérdése, hogy mit szeretsz. Én például rizzsel tálalnám.
4/8 anonim válasza:
simán! :-D
Van is egy ilyen fogás: lecsó szelet a neve (fokhagymás sült tarja, pirított tarhonya, sűrű lecsóval nyakonöntve)
5/8 anonim válasza:
Persze! Mi pl mindig rakunk bele tarhonyát, tojást.
6/8 anonim válasza:
Nekem nem ízlene.
De aztán ízlések és pofonok! :)
7/8 anonim válasza:
A lecsót feltétként teheted tésztára, krumplira is, de úgy, ahogy van, ne csinálj belőle szószt.
8/8 anonim válasza:
Esetenként a lecsóba mi is szoktunk főtt rizst kavarni, akkor miért ne használhatnád feltétként a lecsót főtt résztára.
Másrészt a ráczpontyban a lecsó-alap a krumplival fő össze, ha ott jó, akkor a főtt krumplira öntve a lecsó, szinte majdnem ugyanaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!