Hogyan lehet házilag májkrémet csinálni?
Figyelt kérdés
Régebben szerettem a gyulai májast de amióta rájöttem hogy az egyik \'E\' összetevője fokozottan rákkeltő, elment tőle a kedvem.2009. okt. 17. 23:27
1/5 anonim válasza:
Írd be a Google-ba,sok receptet találhatsz.
2/5 anonim válasza:
Az e-250-re gondolsz? Egyébként én is mindig megnézem,az összetevőket,minden terméknek,sajnos a legtöbbet telerakják e-vel ezért ezeket inkább kerülöm...
3/5 anonim válasza:
Én úgy szoktam,h jó sok hagymát zsíron megdinsztelek.Rá a csíkokra vágott májat(csirkéből szeretem)majoranna, fokhagyma. Mikor megpuhult a máj,akkor egy kis füstölt szalonnával sóval borssal és a vöröshagymás alapjával együtt készre turmixolom.3-4 napig áll el,de nagyon finom,és tudod mi van benne.
4/5 anonim válasza:
Az egyik válaszadó jót írt. Én is sok hagymával dinsztelek elsősorban borjú, marha, vagy disznómájat kockára vágva.70 dkg) Ezt összeturmixolom vizbeáztatott, kicsavart 1 zsemlével és 10 dkg húsos baconszalonnával. Mustár, bors is jön bele, sózva enyhén. Ezt 2 napig a hütőben hagyom, majd fogyasztom. Garantáltan májízű pástétom.
5/5 anonim válasza:
Én majdnem a 7.51-es receptje szerint csinálom, de teszek bele főtt tojást és egy kevés rizslisztet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!