Máról maradt főtt (pürésített) krumpliból mit tudok csinálni holnap?
isteni krumplilángost! Csak keverd össze annyi liszttel, hogy gyúrható, nyújtható tészta legyen + kis só, bors esetleg fokhagymapor. Vékony lapra nyújtani, derelye vágóval rombuszalakokat vágni, és kisütni olajban. Imádom!
De a burgonykrokett is jó.
Hát ledöbbentem... leültem, hogy beírom ezt a kérdést, erre itt van :D Nekem is van némi maradék krumplipürém... az utolsót kérdezném, hogy akkor is meg lehet csinálni, ha tej is van benne?
Esetleg valami olyasmi, amit nem zsírban/olajban kell kisütni??
:( Sajnálom...
(Mi meg nem voltunk itthon egész nap, így szerintem holnap már nem csinálok semmit éppen amiatt, hogy tejes a krumplipüré maradék... szóval, bármennyire is sajnálom, ez a maradék már odavan, nem szívesen csinálok belőle semmit. Majd a legközelebbinél, de akkor inkább pogi, krokett törölve!)
Bocs, hogy elvettem a kedved! :(
Hát nálunk így történt, azért nem biztos, hogy másnál is! Más család, más ízlésvilág, szokások...stb.
A túl olajos dolgokat sosem szerettem, lángost pl, ez volt az első (és valószínűleg utolsó) krokettem, és a készen vett krokett íze alapján nem gondoltam volna, hogy ennyit felszív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!