Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit lehet nyárson sütni (vega)?

Mit lehet nyárson sütni (vega)?

Figyelt kérdés
valaki valami jo receptet ha tud :)
2013. júl. 7. 14:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát fogsz egy nyársat, húzol rá pár karika krumplit, zöld és piros kaliforniai paprikát, lilahagymát, erre szósz egy kis magyaros fűszert, és hát nem is sütöd inkább párolod.. Na jól hangzik? :)
2013. júl. 7. 14:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Gomba, kukorica, hagyma, paradicsom, zöldpaprika, cukkini, uborka, ezeket váltakozva felfűzöld és fűszeres vajjal megkened.
2013. júl. 7. 14:59
 3/7 anonim ***** válasza:
44%

[link]

Ha édességre vágysz, ezt sütni sem kell!

Egyébként én ma: leves helyett ettem pár kanál hideg almakompótot, majd rántott csillagtök + petrezselymes krumpli + paradicsom saláta volt az ebédem.

2013. júl. 7. 15:28
 4/7 anonim ***** válasza:
54%

3-as vagyok!

Rosszul olvastam, most látom hogy nyárson akarsz, és nem nyáron!

Sajtot, vöröshagymát, cukkinit, zöldpaprikát, esetleg még a paradicsom is oda mehet közé, kenyeret, persze mindet külön-külön ízlés szerinti fűszerrel. Majd a sajt és a vöröshagyma ízesíti a cukkinit és a többit.

2013. júl. 7. 15:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Vannak grill sajtok, gomba, hagyma, krumpli, paradicsom, paprika, cukkini, padlizsán, stb. Befűszerezve!

De csinálhatsz gyümölcsnyársat is, banán, barack, körte, alma, stb. Ezt akár még meg is turbózhatod egy kis sajttal!

2013. júl. 8. 00:34
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :) szuper ötletek, kipróbálom
2013. júl. 15. 22:00
 7/7 Drom válasza:
Mi meg szoktuk öntözni az egész nyárson lévő cuccot egy kis szójaszósszal. Ízesíti, szinezi és sózza.
2013. aug. 30. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!