Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan rántsam be a töltött...

Hogyan rántsam be a töltött káposztát?

Figyelt kérdés
Hozzá se férek a gombócoktól!!!???
2009. okt. 16. 08:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Szedd ki a gombocokat vagy öntsd le a levét és igy betudod rántani! Bár nem tudom minek, én még csak üzemi konyhán láttam ilyet, hogy szaporitsák a levet! :) Mit főzöl?
2009. okt. 16. 09:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 A kérdező kommentje:

Erdélyi töltött káposztát. Nem üzemi konyhán, itthon:-))

Van benne savanyított levélbe töltött gombóc, sima gombóc, meg disznóláb. Megoldottam közben, pár gombóckát kiszedtem, így maradt annyi hely, hogy a fakanalat belerakjam egyáltalán....

Finom lett!

2009. okt. 16. 09:22
 3/10 anonim ***** válasza:
1 vagyok, hmm fini lehet! :) Ugye hogy, ügyes vagy Te magadtol is! :) Rántással vagy habarással csináltad?
2009. okt. 16. 09:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 A kérdező kommentje:
Hagymás-fokhagymás rántással. Tálaláskor meg mindenki tesz hozzá tejfölt. Azt hiszem egy hétig ezt esszük.... :-)
2009. okt. 16. 09:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Nyami, meg is kivántam! :D Jó étvágyat hozzá! :)
2009. okt. 16. 10:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Virtuálisan küldök!
2009. okt. 16. 10:39
 7/10 anonim ***** válasza:
Nagymamám nem rántotta be,hanem minden sort megszórt liszttel,mielőtt feltette főni.Finom,sűrű leve lett.
2009. okt. 16. 20:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 A kérdező kommentje:
Nnnnnnnnnna! Legközelebb kipróbálom így! Ez így a férjemnek is nagyon ízlett, kétszer is evett belőle. Most piheni a fáradalmait! :-)
2009. okt. 16. 20:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Oh, köszi, most màr akkor leirhatnàd, hogy készited, érdekelne :) a magyaros töltött kàposztàig tiszta a kép :) de hogy s mi ként lesz belöle erdélyi? :)
2009. okt. 17. 14:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 A kérdező kommentje:

Hogy mitől erdélyi, azt nem tudom. De így készül:

Elkészíted a gombócnak valót (darált hús, rizs, pirított hagyma, ízesíteni), ezt savanyított káposztalevélbe tekered (lehet, h ettől erdélyi), és elkezded az edényben rétegezni. Levél, majd rá a savanyú káposzta, levél, káposzta... Én egy rétegre raktam disznólábat, a végén pedig sima gombócokat. Annyi vízzel felönteni, hogy ellepje. Pici sóval, egészborssal, pici vegetával fűszereztem. A savanyúkáposztát nem mostam ki, viszont főzés közben öntöttem le a léből, és cseréltem tiszta vízra, mert savanyúnak tűnt. A végén pedig berántom. (hagymás-fokhagymás rántással) Tök jó!!! Jó étvágyat!

2009. okt. 19. 09:57

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!