Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rizseshús kérdés SOS.1 kiló...

Rizseshús kérdés SOS.1 kiló sertéscombhoz mennyi rizst számoljak hat felnőttnek? Külön főzzem, vagy nyersen tegyem bele a pörköltbe? Eddig köretnek csináltam a rizst, rizibizinek, de pörkölttel még nem főztem össze.6 felnőttnek kellene. Köszi.

Figyelt kérdés

2013. jún. 28. 18:55
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Nagyon finom lett a rizseshús az első válaszoló tanácsa alapján. eddig én is csak köretként adtam a rizst pörkölt mellé is, de így egészen már étel. lecsót is tettem bele. nagyon finom szaftos, de nem ragacsos egytálétel lett belőle. én is pont kerülni akartam a régi üzemikonyhás változatot,- száraz fakó rizs, itt-ott egy foszlott húsdarabbal-. az arányok is jók lettel 1 kiló hús, 40 deka rizs, kb 25 deka lecsó.

kedves 63-as, szerintem nem az lett lepontozva, hogy Te külön főzöd a rizs- ezt mindenkinek szíve-joga- de lemoslékozni valaki receptjét, egyhén szólva is illetlenség.

Köszönöm mindenki hasznos válaszát.

2013. jún. 29. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!