Meggyszörp receptet keresek?
Figyelt kérdés
Lehetőleg kipróbáltat és a meggyet ne kelljen kimagozni hozzá. Utálok magozni!!! :-D2013. jún. 26. 13:02
1/1 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
A meggyet nagyon kevés vizben felforralod, összetöröd, leszüröd a levét, minden 1 l léhez 60-100 dkg cukrot teszel, majdnem forrásig melegíted, csavaros tetejü üvegekbe töltöd, azonnal lezárod és száraz gözbe teszed.
Tartósítószer nem kell bele, ha tisztán dolgozol.
Ha szereted, lehet bele tenni fahéjat, vaniliát, esetleg pici chilit, amikor a leszürt levet melegited.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!