élesztőt futtatni vagy nem futtatni?
Figyelt kérdés
találtam egy olyan aranygaluska receptet ahol konkrétan nincs említve hogy futtassuk fel.lehetséges hogy csak úgy zutty bele mindent össze aztán keleszteni és kész is? úgy írja hogy a tészta összetevőiből kelt tésztát gyúrunk..2013. jún. 24. 18:29
1/4 anonim válasza:
90 %-ban a kelt tésztát felfuttatott élesztővel készítik.de vannak olyan receptek is, amelyekbe csak a lisztbe kell morzsolni és összegyúrni.
2/4 anonim válasza:
Ha felfuttatod, akkor azzal ellenörzöd, hogy az élesztö jó, ezen kivül könnyebben keleszt. Ezért én mindig felfuttatom, nem igazán sok munka és jobb az eredmény.
3/4 anonim válasza:
Általában a szárított/por élesztőt nem szokták futtatni, csak összekeverni a többi alkotóval.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. jún. 26. 00:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!