Ha a recept azt írja, hogy fel kell az élesztőt futtatni és kell a tésztát keleszteni, viszont az élesztő zacskójára az van írva, hogy kelesztés és futtatás nélkül, mit csináljak? Kelesszek és futtassak, vagy ne?
Figyelt kérdés
2010. júl. 13. 08:53
1/4 anonim válasza:
ne futtasd
a porélesztőt nem kell futtatni, de azért keleszteni nem ártana
máskor meg vegyél friss élesztőt, azt kell futtatni és jobban meg is kel a tészta
2/4 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm a választ!
2010. júl. 13. 09:06
3/4 anonim válasza:
fel lehet futtatni a por élesztőt is, én fel szoktam :-)
1kk cukor, 1 kk liszt, 1dl langyos tej, élesztő -> le kell takarni és 15-20perc múlva felpüffed és habos lesz.
4/4 anonim válasza:
Én már csináltam így is úgy is..volt ,hogy csak a liszthez szórtam ahogy rá van írva, de finomabb lett és jobb állagú a kelt tésztám ha felfuttattam..nekem azért sokkal hamarabb fut mint az előző válaszolónak öt hat perc és kész is..nyugodtan futtasd fel..van olyan jó mint a rendes élesztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!