Puding főzés? Sos










jól gondolod, akkor kezd forrni, amikor már szemmel is látod apró buborékokban forrni. de ne akkor tedd bele a kikevert pudingot, hanem vegyél vissza egy picit a lángból.
drótos habverővel állandóan kevergetve öntsd bele a cuccot.
állj mellette és többször keverd át. akkor kezd majd sűrűsödni, és akkor tényleg pöfékel.
ha már látod, hogy kellően sűrű, szinte már alig lehet keverni , vedd le a gázról. hidegvízzel kiöblített tálkába vagy pohárba adagold ki.
még melegen tegyé rájuk folpackot, akkor nem fog bőrösödni. ha kihűlt, tedd a hűtőbe.menni fog, hidd el:)










Én kicsit le szoktam egyszerűsíteni, és mindig jó lesz:
A lábasban ,amiben főzni akarom, abba rakok kevés tejet, és abban keverem el a cukorral és a pudingporral. mikor már csomómentes, akkor hozzá öntöm a maradék tejet folyamatos keverés mellet, majd felrakom a tűzhelyre főni. Onnantól tovább, ahogy a többiek írták. Főzöm folyamatos kevergetés mellett, kicsi lángon amíg be nem sűrűsödik annyira, hogy már puszog. Ekkor hideg vízzel kiöblített tálkákba öntöm.





Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!