Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Grillkolbász borban, de hogy?

Grillkolbász borban, de hogy?

Figyelt kérdés
Régen mindig borban sütöttük a grillkolbászokat, szeretnék ilyet csinálni, de nem emlékszem pontosan, hogy hogy volt. Simán beleöntök bort a serpenyőbe, belerakom a kolbászt és kész? Vagy olajon előbb megsütöm, aztán mikor már kész, ráöntöm a bort, hadd ázzon benne a kolbász, vagy mi? Kezdő háziasszony vagyok, szóval elnézést a hülye kérdésért, de a családomtól már nem tudom megkérdezni, hogy hogy volt ez régen...
2013. jún. 22. 10:10
 1/4 anonim ***** válasza:
kolbászokat egy sütőtálba tesszük, ráöntjük a bort, és alufóliával lefedve, kb. 1 óráig sütjük./ rosé ,vagy fehérbor .
2013. jún. 22. 10:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Ohh, nagyon köszönöm! :)
2013. jún. 22. 10:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Én ezt a receptet szoktam csinálni . gondolom grill kolbászra is jó.

[link]

2013. jún. 22. 10:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Ez tetszik, kipróbálom, köszönöm :)
2013. jún. 22. 11:06

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!