Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Besűrűsödnek a lekvárjaitok...

Besűrűsödnek a lekvárjaitok dzsemfix nélkül?

Figyelt kérdés
Meggy érdekel főként, de a többi is. Akinek jól besűrűsödik, hogyan készíti?
2013. jún. 21. 23:54
 1/2 anonim ***** válasza:
A meggyet pld nagyon jól lehet sűríteni és a szilvát is főzni kell.
2013. jún. 22. 01:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Sokáig kell főzni, hogy a leve mindjobban kipárologjon belőle. no meg a több cukor, de, hát nem mindenki akarja nagyon cukrosra.
2013. jún. 22. 07:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!